Möt sommaren pigg och vältränad!

Är det idag det ska ske?
Är det i dag du ska börja ditt nya hälsosamma liv?
Är det i dag du ska börja äta bättre, träna mer och sluta klämma på tandkrämstuben så där onödigt hårt?
Eller har du tänkt att du slöar i helgen och frossar en sista helg? Jag ska berätta för dig, ju längre du skjuter upp ditt beslut, dessto jobbigare blir det att komma igång.
Varför börja med allt nytt en måndag då man kan börja träna en torsdag. Tänk på att inte göra allt på en gång. Börjar du att träna då kommer du att känna att du även vill äta bättre för att nå ditt resultat! Tänker du hela tiden jag får inte äta de jag gillar kommer du att vara supersugen på just det. Tänker du att jag måste träna så blir det som ett straff. Tänk istället jag vill träna, jag vill äta nyttigt då kommer du att lyckas. Slut tjatat.
Det är du och ingen annan som bestämmer över ditt liv!
Ta hand om din kropp! Var ska du annars bo!  Hör av dig om du blir nyfiken.
Jag coachar dig på vägen fram till ditt mål, via träffar eller via telefoncoaching.
/ Gun 070-2764169
1656349_891856464253214_5650135109413305101_n

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>