Gästbok

Här kan du skriva en hälsning eller varför inte dela dina egna bästa träningstips?

 

 

 

22 reaktion på “Gästbok

 1. Tack för en jättetrevlig föreläsning hos oss i måndags 12/3.
  Du är en duktig och tydlig föreläsare,,tack,tack.

  Vi skall försöka hitta en lämplig dag i maj för en träningsträff med dej.

 2. Sån fin sida du har Gun! Och sprudlande bilder!!! Var tvungen att kolla in din sida efter 1 1/2 månads Bungy jump träning.. Det är så fantastiskt roligt å blir roligare ju mer man orkar så klart. Har efter en rygg op kämpat med värk var dag och åtminstone känner jag nu att jag får genom strömming å värken lättar under träning Sen har jag bättre å sämre dagar Men förlorat kilon & vunnit ork Det är Suveränt!

 3. Tack för en bra genomgång idag på Previa. Tur i oturen att Robban var sjuk och att du kom istället och körde hårt med oss i en halvtimme. Känner redan av i ben och armar :-)

 4. Hej vill bara dela med mig av en riktig inspirationskälla.
  Vet en dam som i dagarna fyller 100 år och det hon önskar sig i födelsddagspresent är ett par bungypump stavar. Hon har nämligen nött ut sina vanliga promenad stavar och vill testa bungypump istället.
  Är inte detta en härlig inspiration att fortsätta pumpa, kan hon så kan jag ;).
  Pumpa lugnt!

  • Underbart att läsa Therese! Hoppas att hon fick sina stavar och att hon mår bra!
   Synd att jag läste detta först nu!

 5. Skriver detta från Ningbo Kina: Det är tråkigt att måste springa på ett löpband.Man kommer liksom ingenstans och så finns det ingen luft i lokalen. Tacka vet jag att vara ute i norrlandsluften. Man kännner friheten att andas
  .,……..luft.

 6. Hallå där!

  Har tittat genom din sida här och måste bara få säga att det var en trevlig stund med mycket bra att läsa och supervackra bilder. Funderar på det här med att gå med stavar. Behöver en kurs och hör av mig när jag inhandlat stavarna.
  Kram Gun!
  Du verkar redan ha påverkat många människors liv….:)

  • Bea. Du bestämmer var vi ska ses. Första gången träffas vi hemma hos mig. Hör va dig om du vill veta mer. Kram Gun

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>