Lev&Gå-loppet 30 maj 2015

 

För fjärde året i rad anordnar vi Lev&Gå loppet.

Boka in den 30 maj kl.11.00, då går Lev&Gå loppet av stapeln vid Florabadet. Gå, lunka eller löp 4 km eller 7 km. Ingen tidtagning.
Startavgift 100 kr varav 30 kr. går till barncancerfonden, alla som deltar får en lott och vi bjuder på fika.
I år uppmärksammar vi Simon Nydahl som kämpar mot sin cancer, en hjärntumör. Simon kommer att tillsammans med den världskända Clownen Ruben Madsen måla en Grafftitavla på ett annorlunda sätt.
” När clownen möter konstnären Simon med unik grafftimålning”
Vi kommer att auktionera ut tavlan här på facebook då den är klar. Halva summan som vi får för tavlan går direkt till barncancerfonden och resten till Simon och hans familj som får göra något roligt tillsammans. När en i familjen blir sjuk blir hela familjen drabbad.
Lev&Gå tillsammans med Ruben Madsen gör så att Simon får glömma sin sjukdom för en stund. Vi tänker på alla barn som är drabbade och vi samlar in pengar till barncancerfonden. I fjol gick tavlan för 12 000 kronor det måste vi bräcka i år. Eller hur? Välkomna!

2cr.500-530

 

Kom och gör nytta med nöje – Pumpa för välgörenhet och hälsan!

 

 

 

LEV& GÅ 2014

För tredje året i rad ordnar vi  Lev&Gå loppet som går av stapeln den 31 maj kl.11.00.

Kostnad 100 kronor varav 30 kronor går till barncancerfonden.

Kom och gör nytta med nöje – Pumpa för välgörenhet och hälsan!

Samling kl.11.00 vid Florabadet, Höglandssjön. Alla som har BungyPump stavar kan delta,  det finns självklart stavar att låna. Anmälningsavgift 100 kl inkl. något att äta efter loppet. Ingen föranmälan och tidtagning, välj mellan 4 km och 7 km. Chans att vinna på anmälningsnumret bla. BungyPump stavar, träningsvecka med Lev & Gå,

levogå-loppet 2014

—————————————————-

Lev&Gå loppet 2013

 

BP-loppet_2013

 

BungyPump loppet 1 juni – 11.00
Kom och gör nytta med nöje – Pumpa för välgörenhet och hälsan!

Samling kl.11.00 vid Florabadet, Höglandssjön. Alla som har BungyPump stavar kan delta men det finns självklart stavar att låna. Anmälningsavgift 100 kl inkl. något att äta efter loppet. Ingen föranmälan och tidtagning, välj mellan 4 km och 7 km. Chans att vinna på anmälningsnumret bla. BungyPump stavar, träningsvecka med Lev & Gå, Återkommer med vinster då sponsorerna har tackat ja.

Ta med picknickfilt och vatten.
En del av intäkterna går till barncancerfonden.
Hjärtligt välkomna! (Dela gärna evenemanget)

Ring om du undrar något.
070-2764169 /Gun

www.levoga.se
info@levoga.se