Må bra-tips

 

 • Känns det tungt att ge sig ut och träna har du alltid massa ursäkter,dåligt väder, halt eller att det är för mörkt. Om du fokuserar på känslan efteråt så brukar det hjälpa att det går lättare att komma ut. Ett annat tips är: Ta på dig dina träningskläder och ställ dig utomhus. Om du fortfarande inte känner för att träna kan du gå tillbaka in och sätta dig i soffan. När du är ombytt och känner den friska luften så väljer du förmodligen att träna.
 • Foto: Izabelle Nordfjell
 • En stark och uthållig kropp är en snäll kropp. Den klagar inte över smärta, den får vardagen att kännas lättare och det belönar sig med en bra hållning och snyggare form.Att motionera gör lika gott som en kram.Men det finns något är ännu bättre. Att träna utomhus.Forskning har visat att personer som motionerar i det fria upplever att de mår bättre och är mer tillfredsställda än om de tränar inne.Jobbar du inne en hel dag är det underbart att få komma ut och andas in friskluft.Dagens tips!Gå ut redan ikväll på en härlig uppiggade BungyPump promenad. Effektivare träning på kortare tid! LEV&GÅ!
 • Fånga livet!
  Allt som komma skall, är ovisst. Lev redan nu! Bestäm dig att du skall röra på kroppen även för själens skull. Kropp och själ hör ihop. Mår kroppen bra mår själen bra! Du blir inte bara smalare och förbättrar ditt blodtryck,ditt psyke mår bättre och du blir gladare av att röra på dig!Börja redan idag!Din vardag kommer att kännas lättare helt enkelt!
 • De sägs att det tar 21 dagar att lära sig en ny vana, en arbetsmånad är ca. 22 dagar .Räkna med att det tar den tiden.
  Bryt din vana genom att skaffa en bättre vana. Måste vanor vara tråkiga?
  Upplev känslan då du har kommit igång att träna och din kropp kräver det av dig.Ge inte upp innan dess.
 • Att få vakna upp varje morgon. Till en ny dag. Att vara glad att man får ännu en ny dag, ännu en ny chans. Tänk positivt – tänk på det du önskar!
  Att tänka positivt är att tänka på det du önskar, att tänka negativt är att tänka på det du inte önskar. Erkänn att det finns problem och begränsningar, men gå snabbt vidare till lösningen, se möjligheterna.
  Att ändra sina attityder, inställningar, tar ju längre tid än över natten, det är som att träna muskler. Du märker inte resultatet omedelbart. Men när du ändrar ditt fokus, dina tankar och känslor, om än så lite, kommer du att märka resultat på sikt.
  Lycka till!
 • Ändra livsstil – inte banta (?)
  Det RÄCKER INTE att ändra livsstil när man har många kilon att bli av med. Man behöver RIVSTARTA först. Man behöver slita, svettas och blöda bort det mesta”
  Självklart måste man göra en förändring på många olika plan men det är lätt att det blir jojobantande, du går upp ytterligare något kilo då slutar banta. Ändrad till en sund livsstil, det är den gyllene nyckeln i längden.
  En sund balanserad livsstil där man inte plågar sin kropp genom bantning , man kan inte banta hela livet, kroppen mår inte bra av det heller.
 • Varför måste det ofta krävas en kollision mellan livet och döden för att vi ska ruskas om i våra tankar kring vad som är det värdefulla.
  Ofta är det inte förrän vi släpper taget om vardagens jäkt som vi inser att våra dagar är räknande. Inse att vi faktiskt inte kommer att finnas här i evighet. När vi inser att egentligen allas våra dagar är räknade det är bara olika stort antal framför oss borde vi värna om varenda flyende minut.
  Njut av din dag, den kommer inte tillbaka…den minut som kommer nu har aldrig varit,nästa minut vet vi inget om. Tag vara på ditt liv, lev idag!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>